...

Evenementen Fieberbrunn

Feesten, markten en de Almabtrieb

Een overzicht met evenementen in Fieberbrunn. Van culturele activiteiten tot entertainment voor het hele gezin. Naast het wandelen en genieten van de zon, meer dan genoeg evenementen! Bekijk hieronder alle evenementen in Fieberbrunn.

Ski-openingsfeest

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de winter om het begin van het skiseizoen te vieren. Het evenement biedt muziek, entertainment en feestelijkheden voor bezoekers en lokale bewoners.

Midsummer Night's dream

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de zomer om het midden van de zomer te vieren. Het evenement biedt muziek, dans, entertainment en feestelijkheden voor bezoekers en lokale bewoners.

Kerstmarkt

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in de winter rond kerst. Het evenement biedt kerstmarkten, muziek, entertainment en feestelijkheden voor bezoekers en lokale bewoners.

saalbach-sommer-ort-c-saalbach.com, Dietmar Sochor 1200x800
almabtrieb

ALMABTRIEB

Tijdens het najaar vindt de traditionele Almabtrieb plaats in het PillerseeTal. Dit is een echte traditie en Tiroolse gebruik. Na een succesvolle zomer in de Alpen – zonder dat er mensen of dieren ziek werden of overleden – keren de koeien terug van de almweiden naar de vallei. De ‘kransen’, zoals de bergdennen versierd met bloemen en linten genoemd worden, zijn met de hand gemaakt en zijn de trots van elke boer. Mis dit spectakel niet! Er zijn ook enkele feesten op de almweiden voor vertier en catering.

Handige links
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.